Курсна листа
Одберете датум:
Датум: 28.04.2017
Физички лица
  • Шифра Валута Единица
    НБРМ Куповен за девизи Продажен за девизи Куповен менувачко работење Продажен менувачко работење
Правни лица
  • Шифра Валута Единици валута
    Девизи Куповен Продажен
    Среден
Повеќе